Registratie team

  • Registreer u op onze website en vink 'Ik wens te bestellen in Team' aan.
  • Wij activeren zo snel mogelijk uw teamaccount.

Opgelet! Teambestellingen zijn niet voor particulieren, enkel voor bedrijven.

Beheer team

Zodra uw teamaccount geactiveerd is, kan u in uw beheerpagina uw team account beheren.
Vooraleer u naar de beheerpagina kan navigeren moet u eerst ingelogd zijn via de login pagina.Op de login pagina heeft u verschillende opties. Kies beheer adressen en groepen.


Op de adres beheer pagina wordt per adres aangegeven indien het adres gelinkt is aan een team.Indien u beheerder bent van een team, kan u hierop klikken en personen toevoegen of verwijderen

Elke teamlid krijgt automatisch een welkomst email met login en paswoord.

Bestellen in team

Elk teamlid kan een bestelling plaatsen in de webshop. Na het inloggen met de ontvangen login en paswoord, wordt automatisch de teambestelling module geactiveerd.

Elk teamlid heeft dan de mogelijkheid om samen te bestellen met andere teamleden door reeds een bestaande teambestelling te selecteren of een nieuwe teambestelling te starten door een ander tijdstip te selecteren.

Lokaal Budget

Algemeen

Lokaal budget is een persoonlijk prepaid bedrag om toekomstige (micro) bestellingen gemakkelijk te betalen. Via het lokaal budget kan u makkelijk dagelijks bestellingen plaatsen zonder steeds opnieuw het online betalingsprocess te moeten doorlopen of cash geld uit te wisselen.
U start bvb met 25 euro lokaal budget. Telkens u een bestelling plaatst met, wordt het bestellingsbedrag afgetrokken van uw lokaal budget. Wanneer het saldo van uw lokaal budget niet voldoende is voor uw volgende bestelling, kan u uw lokaal budget terug opladen.

Het opladen van dit lokaal budget kan via de website d.m.v. online betaling.Lokaal budget opladen via de website

Op de beheer pagina van lokaal budget kan u al uw transacties bekijken. Zowel de transacties voor opladen van lokaal budget als bestellingen die via lokaal budget geplaatst worden zijn hier te raadplegen.

Vervolgens zijn er 2 mogelijkheden om uw lokaal budget op te laden via de website
1) Via uw beheerpagina
Zodra u ingelogd bent, klik op uw naam om naar de beheerpagina te gaan. Kies dan 'Beheer Lokaal Budget'

2) Tijdens uw bestelling - via de bestellingsconfirmatie pagina
Klik op 'lokaal budget' naast de titel Betaalwijze
Supported by POSGARD