Welkom bij Benvolios

Benvolios is een jonge, frisse zaak die enkel streeft naar perfectie die speciaal is weggelegd voor jullie, de consument! Vooral hygiëne en versheid van producten dragen wij hoog in het vaandel. Onze persoonlijke aanpak naar onze klanten toe is zeker één van onze grote troeven.

Vanuit ons pand aan de rand van het stadscentrum van Herentals (dichtbij de Zandpoort), kun je voor veel meer terecht dan een lekker, trendy belegd broodje. Ons uitgebreide assortiment aan brood, charcuterie, slaatjes, pasta's en koude schotels zal je verbazen. Bij ons kan je ook terecht voor alle producten van de Nationale Loterij, courante sigaretten en telefoonkaarten. Verras zeker ook eens je vrienden, collega's, familie of gewoon jezelf met een heerlijke ontbijtmand, wij leveren ze tot aan de voordeur. Elke middag leveren wij ook broodjes aan scholen en bedrijven. Zo kunnen jullie ook bij ons terecht voor bedrijfslunches, koude buffetten en partycatering.

Uitgebreide informatie over al onze producten en diensten vind je uiteraard verder op onze website waar we alles zo duidelijk mogelijk voor jullie hebben samengevat.

Connect24-7

Powered by Connect24-7